Frontier International Group - Cross the limit

Lubrifianti

Agip 5W30 Sigma Trucksint TFE

Agip 5W30 Sigma Trucksint TFE

AGIP SIGMA TRUCKSINT TFE este un lubrifiant multigrad, complet sintetic,  de tip UHPD (Ultra High Performance Diesel oil) destinat  motoarelor Diesel supraalimentate  care funcționează în condiții grele de exploatare și asigură reducerea consumului de combustibil. Uleiul asigură intervale de schimb prelungite.
Este alegerea ideală pentru acele utilizări (în special pentru autovehiculele cu remorci) pentru care este necesar un ulei cu calitate excelentă. 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Eni 10W40 Sigma Ultraplus TFE

Eni 10W40 Sigma Ultraplus TFE

  • AGIP SIGMA ULTRA PLUS TFE  este un ulei sintetic pentru motoarele cu performanțe și solicitări ridicate,  care echipează autovehiculele comerciale, în special acelea cu motoare Diesel din noua generație, dotate cu sisteme de tratare a gazelor de evacuare (filtre cu particule, catalizator).                            

 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Eni 10W40 i-Sigma Performance E4

Eni 10W40 i-Sigma Performance E4


Eni i-Sigma performance E4 10W-40 este un lubrifiant sintetic destinat motoarelor diesel care funcționează ?n condiții foarte severe. Asigură perioade lungi de utilizare ?ntre intervalele de schimb și reducerea consumului de combustibil.  

Cere oferta de pret
Eni 10W40 i-Sigma Special MB

Eni 10W40 i-Sigma Special MB


Eni i-Sigma special MB 10W-40 este un ulei multigrad sintetic, destinat lubrifierii motoarelor diesel grele care funcționează ?n condiții severe. Produsul permite perioade lungi ?ntre schimburi și economie de combustibil.   

Cere oferta de pret
Eni 5W30 i-Sigma Top

Eni 5W30 i-Sigma Top


Eni i-Sigma top 5W-30 este un lubrifiant sintetic destinat motoarelor diesel care funcționează ?n condiții extrem de severe și garantează o reducere ?nsemnată a consumului de combustibil. Asigură perioade lungi de utilizare ?ntre intervalele de schimb prevăzute de constructori.Asigură pornirea extrem de ușoară la temperaturi scăzute. 

Cere oferta de pret
Eni 10W40 i-Sigma Top

Eni 10W40 i-Sigma Top


Eni i-Sigma top 10W-40 este un lubrifiant sintetic destinat motoarelor diesel care funcționează ?n condiții extrem de severe și garantează o reducere ?nsemnată a consumului de combustibil. Asigură perioade lungi de utilizare ?ntre intervalele de schimb prevăzute de constructori. Uleiul este recomandat pentru majoritatea motoarelor diesel și, ?n particular, pentru motoare Scania.  

Cere oferta de pret
Eni 5W30 i-Sigma Top MS

Eni 5W30 i-Sigma Top MS


Eni i-Sigma top MS 5W-30 este un lubrifiant sintetic cu performanțe ridicate, pentru autovehicule comerciale puternic ?ncărcate dotate, ?n special, cu motoare Diesel cu sisteme de tratare a gazelor de eșapare (EURO V). Produsul asigură intervalele maxime de schimbare a uleiului impuse de constructori și garantează o reducere ?nsemnată a consumului de combustibil. Asigură pornirea extrem de ușoară la temperaturi scăzute. 

Cere oferta de pret
Eni 10W30 i-Sigma Top MS

Eni 10W30 i-Sigma Top MS


Eni i-Sigma top MS 10W-30 este un lubrifiant sintetic cu performanțe ridicate, pentru autovehicule comerciale puternic solicitate dotate, ?n special, cu motoare Diesel cu sisteme de tratare a gazelor de eșapare (EURO V). Produsul asigură intervalele maxime de schimbare a uleiului impuse de constructori și garantează o reducere ?nsemnată a consumului de combustibil.Este destinat, ?n special motoarelor Volvo și Caterpillar. 

Cere oferta de pret
Eni 10W40 i-Sigma Top MS

Eni 10W40 i-Sigma Top MS

 
Eni i-Sigma top MS 10W-40 este un lubrifiant sintetic cu performanțe ridicate, pentru autovehicule comerciale puternic solicitate dotate, ?n special, cu motoare Diesel cu sisteme de tratare a gazelor de eșapare (EURO V). Produsul asigură intervalele maxime de schimbare a uleiului impuse de constructori și garantează o reducere ?nsemnată a consumului de combustibil.Poate fi utilizat și pentru motoare Diesel staționare sau care funcționează cu gaze. 

Cere oferta de pret
Eni 10W40 i-Sigma Universal

Eni 10W40 i-Sigma Universal


Eni i-Sigma universal 10W-40 este un lubrifiant sintetic multigrad, pentru motoare diesel puternic solicitate,  care asigură perioade lungi de utilizare ?ntre intervalele de schimb. Uleiul poate fi utilizat ?n motoarele diesel sau pe benzină care echipează autovehiculele destinate transportului urban de pasageri sau de mărfuri care operează ?n condiții cu opriri și porniri frecvente, sau ?n motoarele diesel supraalimentate ale autoturismelor. 

Cere oferta de pret